document.write('
دانلود طرح توجیهی کامل تولید آرد سوخاری:با توجه به روند رو به رشد مصرف مواد غذايي بسته بندي شده در جهان وكشورمان ، ايجاد صنايع تبديلي و شركتهاي تعاوني صنايع بسته بندي ، جهت توليد نيازمندي هاي كشور و ايجاد اشتغال ضرورياست .آرد سوخاري درتمام منازل استفاده داردكه استفاد
دانلود طرح توجیهی تولید آرد سوخاری:با توجه به روند رو به رشد مصرف مواد غذايي بسته بندي شده در جهان وكشورمان ، ايجاد صنايع تبديلي و شركتهاي تعاوني صنايع بسته بندي ، جهت توليد نيازمندي هاي كشور و ايجاد اشتغال ضرورياست .آرد سوخاري درتمام منازل استفاده داردكه استفاده كنندگان ، ياكالاي مورد نظر را از فرو
دانلود پاورپوینت طرح توجیهی آرد سوخاری:با توجه به روند رو به رشد مصرف مواد غذايي بسته بندي شده در جهان وكشورمان ، ايجاد صنايع تبديلي و شركتهاي تعاوني صنايع بسته بندي ، جهت توليد نيازمندي هاي كشور و ايجاد اشتغال ضرورياست .آرد سوخاري درتمام منازل استفاده داردكه استفاده كنندگان ، ياكالاي مورد نظر را از
دانلود پاورپوینت درمورد رژیم غذایی :رژیم غذایی سالم، رژیمی است که به حفظ و بهبود سلامت عمومی بدن کمک میکند. رژیم غذایی سالم مواد مغذی لازم، مایعات کافی، آمینو اسید و اسیدهای چرب لازم، ویتامینها و مواد معدنی کافی و همچنین کالری لازم را برای بدن فراهم آورد. رژیم غذایی سالم نیازهای اساسی بدن را بدون
دانود طرح توجیهی توليد وبسته بندی سبزيجات خشك:در قالب pdf به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمايه گذاری كل, دوره بازگشت سرمايه, فضای مورد نیاز, اشتغال زايي, سهم تسهيلات, استانداردهای مربوطه, بازارهای داخلی و خارجی, عرضه کنندگان ,محاسبات مربوطه, توجیه فنی و اقتصادی طرح مورد بررسی و پژوهش
دانلود طرح توجیهی توليد مربا, ترشی و خيارشور:این طرح توجیهی در رابطه با توليد مربا, ترشی و خيارشور می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص به دقت نگارش و جمع آوری شده است.
دانلود طرح توجیهی توليد رشته آشی و پلويی:این طرح توجیهی در رابطه با توليد مربا, ترشی و خيارشور می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص به دقت نگارش و جمع آوری شده است.
دانلود طرح توجیهی توليد چيپس سيب زمينی:ین طرح توجیهی در رابطه با توليد چيپس سيب زمينی می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با دقت نگارش و جمع آوری شده است. این فایل برای کارآفرینان در زمینه توليد چيپس سيب زمينی مناسب می باشد.
دانلود طرح توجيهی بستـهبنـدي خــرمـا:درخت خرما درميان ساكنين مناطق خرما خيز ، درخت روزي وبركت ناميده شده وبخش اعظم انرژي مورد نياز آنان را تامين مي كند. بعلاوه ، در ميان ساكنين ساير نواحي نيز به عنوان يك ماده غذايي خوشمزه وانرژي زا ، علاقمندان بسياري دارد. با عنايت به تركيبات اصلي خرما،خصوصا ميزان
دانلود طرح توجيهی بستهبنـدي گوشت قرمز:بستهبندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد نظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا ميبخشد در كسب سهم بالاتري از بازار براي كالاي مورد نظر نيز
دانلود طرح توجيهی بستهبنـدي مـواد غـذايي:بستهبندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد نظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا ميبخشد در كسب سهم بالاتري از بازار براي كالاي مورد نظر نيز مؤثر است.نظريه پردازان بازا
دانلود پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان :از آنجا که تهیه خوراک دام در کشور و در شرایط فعلی از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و کارخانه های تولید دان گاهاً تکافوی نیاز عمده کشور را نمی نمایند و بالاخص اینکه اخیراً تعدادی پروانه مرغداری نیز جهت تأمین و راه اندازی در ظرفیت های قابل توجه از سوی اد
دانلود پروژه کارآفرینی تولید رشته آشی و پلویی:غذا به هر ماده ای اطلاق می شود که موجود زنده آنرا می خورد یا می آشامد. واژه غذا شامل مایعات نوشیدنی هم می شود. غذا منبع اصلی تولید انرژی و تغذیه در جانوران است و معمولاً جانوران و گیاهان، منشا تولید آن هستند. مطالعه در مورد غذا را علم تغذیه یا علم غذا می
دانلود پروژه کارآفرینی تولید قند کبریتی:با توجه به اینکه قند کله از شکر که به صورت سنتی انجام می گرفت دارای مشکلات بهداشتی بوده و مورد تأیید اداره بهداشت نمی باشد و مدت ها است که از احداث واحدهای جدید جلوگیری به عمل می آید. لذا تولید قند پرسی برطرف کننده این مشکلات خواهد بود. در این روش که کلیه مراح
دانلود پروژه کارآفرینی تولید ماکارونی :، گرایش به مصرف ماکارونی در میان ایرانیان بسیار زیاد است ، این گرایش در میان جوانان و نوجوانان بسیار زیاد است و در میان مسن تر ها نیز کم و بیش به چشم می خورد و دلیل آن لذیذ بودن این غذایی ایتالیایی است ، مصرف بالای این ماده غذایی در ایران و علاقه به تولید مواد
دانلود پروژه کارآفرینی تولید نشاسته از گندم:نشاسته ترکیب پیچیدهای از کربوهیدراتها و غیر قابل انحلال در آب است. از آن برای تولید چسب و کاغذ و در صنایع نساجی استفاده میکنند. از لحاظ بیوشیمی نشاسته از دو نوع پلیمر کربوهیدرات به نام آمیلاز و آمیلو پکتین (پلیساکاریدها) تشکیل شده است. مونومرهای این پل
دانلود پروژه کارآفرینی خشک کردن ذرت:ایران یکی از تولیدکنندگان مهم ذرت می باشد و مزارع ذرت خصوصاً در ناحیه غرب کشور قابل توجه می باشند ولی علیرغم تولید قابل توجه این محصول امکانات جهت خشک کردن آن بسیار محدود است این نقیصه موجب مسائل زیر می باشد : 1- به دلیل خشک نشدن محصول فاسد شده و انواع قارچ ها به
دانلود پروژه کارآفرینی فرآوری و بسته بندی خشکبار:بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پرداز
دانلود طرح کارآفرینی تولید ماالشعیر:از آغاز پیدایش انسان ، همواره چگونگی پوشش و نجات او از سرما مطرح بوده است. مصریها نزدیک به 5500 سال پیش هنر ریسندگی و بافندگی پنبه را آموختند و چینیها با پرورش کرم ابریشم در حدود 3600 سال پیش مشکلات پوشش خود را حل کردند. در سده هفدهم دانشمند انگلیسی به نام رابرت ه
دانلود طرح کارآفرینی کارخانه روغن کشی از دانه های کلزا:در این طرح به بررسی کارخانه روغن کشی از دانه های کلزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، خلاصه طرح: در این طرح به بررسی دودی و شور کردن ماهی پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، خلاصه طرح: در این طرح به بررسی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزی با ظرفیت 1200 تن در سال پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، خلاصه طرح: در این طرح به بررسی کارگاه تولید نودل پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، وضعیت ....
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، خلاصه طرح: در این طرح به بررسی تولید کشمش (سورت و بسته بندی) پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، خلاصه طرح: در این طرح به بررسی تولید نمک تصفیه شده پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، خلاصه طرح: در این طرح به بررسی تولید نبات و آب نبات پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، خلاصه طرح: در این طرح به بررسی تولید قوطی کنسرو پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، وضعیت ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، خلاصه طرح: در این طرح به بررسی تولید روغن از سبوس برنج پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، خلاصه طرح: در این طرح به بررسی تولید روغن دانه انگور پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، خلاصه طرح: در این طرح به بررسی کارگاه تولید سوسیس و کالباس پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، خلاصه طرح: در این طرح به بررسی تولید سس از سویا پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، وضعیت .....
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، خلاصه طرح: در این طرح به بررسی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، ....
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، خلاصه طرح: در این طرح به بررسی کارخانه تولید ماست، خامه و شیر پاستوریزه پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، خلاصه طرح: در این طرح به بررسی کارخانه تولید سویا پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، وضعیت ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، مقدمه: چای که به زبان انگلیسی TEA و چینی TAY یا CHAI نامیده می شود، به صورت درخت یا درختچه و مخصوص مناطق استوایی و اطراف آن است. بوته چای دارای برگهای ساده، غالباً پایا، متناوب و گل هایی معمولا نر- ماده و منظم است. چای دارای دو گونه مهم چینی ..
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، مقدمه: به دلیل استفبال روز افزون مردم جهان به رعایت موازین بهداشتی نسبت به ماالشعیر های گازدار سنتی مرسوم در کشور از تقاضای بیشتری برخورداراند. چنانکه در ایران نیز عرضه ماالشعیر های گازدار تولیدی با روش های بهداشتی مصرف دوغ سنتی را که در گذشته بازار ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، خلاصه طرح: در این طرح به بررسی تولید چیپس از میوه جات پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، ..
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، خلاصه طرح: در این طرح به بررسی تولید آب میوه پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، وضعیت بازار،..
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، با ظرفیت بسته بندی 1800 تن میگوی فرآوری شده در سال، مقدمه: بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازار یابی قرارد گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم ....
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، به ظرفیت 8500 کیلوگرم در روز، مقدمه: کلسیم که نقش اساسی در شکل گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها دارد، از مهم ترین ترکیبات موجود در شیر است. فسفر که برای بسیاری از واکنشهای شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیمها لازم است و در رشد و ترمیم بافتی ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، مقدمه: کمبود ید سلامتی انسان ها را از راه های مختلف به مخاطره می اندازد. مهمترین تأثیر منفی کمبود ید، عدم رشد مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می باشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از یک ....
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، مقدمه: نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، ....
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، بخشی از مقدمه: سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند. سس مایونز را بدین ....
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، به ظرفیت 1000 تن در سال، مقدمه: نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، مقدمه: واژه نانوایی در واقع عبارت است از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر، ولی چون مراحل متعددی قبل از مرحله حرارت دادن در فر وجود دارد، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود. با توجه به ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، با ظرفیت 800 تن در سال، مقدمه: ماست یکی از انواع لبنیات است که از تخمیر شیر توسط نوعی باکتری حاصل می شود. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می توان استفاده نمود؛ اما ماست های امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه می کنند. ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، مقدمه: لواشک در واقع نوعي عصاره گرفته شده از ميوه هاست که متخصصان تغذيه به آن اکستراکت مي گويند و با خشک کردن بدست مي آيد. خشک کردن از سادهترين و متداولترين روشهاي نگهداري مواد غذايي است که عمري به اندازه تمدن بشر دارد و امروزه در کشورهاي مختلف به ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، مقدمه: يکي از مهمترين روشهاي آماده سازي يا فرآوري مواد خوراکي، حرارت دادن آنها ميباشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کيفيت خوراکي (Eating Quality) مواد غذايي ميشود، بلکه از طريق کاهش سرعت يا توقف فعاليتهاي شيميايي، آنزيمي و باکتريايي، قابليت ....
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، با ظرفیت 1000 تن در سال، مقدمه: کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ....
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، مقدمه: کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. ..
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، به ظرفیت 800 تن در سال، مقدمه: کارامل رنگی است خوراکی، که بطور طبیعی در بسیاری از میوه ها، و ضمن پخت و پز در بسیاری از مواد غذایی به وجود میآید همچنین این رنگ از کاراملیزاسیون شکر نیز به دست میآید. این ماده ابتدا مایع بوده و کم کم سفت میشود. این رنگ ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، با ظرفیت تولید 500 تن در سال، مقدمه: یک برنامه غذایی مناسب باید کلیه مواد مغذی (مواد نشاسته ای، پروتئینی، چربی، ویتامین ها و املاح) را به نسبت های متعادل در اختیار کودک قرار دهد تا انرژی مورد نیاز او که معمولاَ بر اساس صد کیلو کالری به ازای هر کیلوگرم ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، با ظرفیت 1500 تن در سال، مقدمه: معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه میکنند. عمل اکسید شدن را باکتری استوباکتر انجام میدهد. این باکتری در سال ۱۸۶۴ م توسط لوئی پاستور کشف شد. استفاده از سرکه در پخت و پز برای طعم و مزه دادن ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، مقدمه: آرد پفک، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع پفک ها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد پفک را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، مقدمه: درخت خرما يكي از مقدس ترين و قديمي ترين درختان ميوه شناخته براي انسان است پيدايش درخت خرما در جهان از دوران دوم زمين شناسي آغاز شده اما زمان پي بردن انسان به ارزش غذائي خرما و كاشت درخت آن به شش هزار سال پيش از ميلاد مي رسد.مبداء اصلي اين گياه ....
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، با ظرفیت 2200 تن در سال، مقدمه: در گیاهشناسی به نهنج وتخمدان رسیده یک گیاه گلدار، میوه میگویند. میوهها خود معمولاً تخم گونه خود را نیز در دل دارند. هنگامی که در آشپزی بحث از میوه بهعنوان غذا میشود، این واژه معمولاً فقط به میوه گیاهانی گفته میشود که ..
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، به ظرفیت 2075 تن بسته بندی مواد غذایی پودر و گرانول در سال، مقدمه: بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، با ظرفیت بسته بندی 1600 تن گوشت قرمز در سال، بخشی از مقدمه: بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، با ظرفیت 5000 تن در سال، مقدمه: خرما میوه ای است بهشتی و بسیار مقوی، كه مواد معدنی بسیاری چون آهن، پتاسیم، روی، منگنز و ویتامینهای A ، B و E را داراست. تحقیقات درباره ی خرما نشان داده كه این میوه بهشتی می تواند از بسیاری از سرطان ها مانند سرطان كولون، ....
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، مقدمه: چای یک نوشیدنی حاوی کافئین می باشد که با خیساندن برگهای گیاه کاملیا سیننس (CAMELIA SINENS) در آب داغ تهیه می گردد. کشورهای عمده تولیدکننده چای عبارتند از: چین، هند، بنگلادش، پاکستان، ایران، کره، سریلانکا، تایوان، ژاپن، استرالیا، آرژانتین، کنیا، ...
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، مقدمه: چیپس سیب زمینی یکی از انواع اسنک ها است. از سیب زمینی، برش های بسیار نازک تهیه کرده و در روغن داغ سرخ می کنند تا برشته شود. سپس می گذارند تا سرد شود و آنرا بسته بندی می نمایند. مواد افزودنی به چیپس های ساده ، تنها نمک است، اما انواع ادویه جات را ....
پروژه کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، خلاصه طرح: در این طرح به بررسی بسته بندی چای و قهوه پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل می باشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، ...
طرح كارآفريني کارخانه قند چناران، بخشی از متن: در این پروژه به مراحل تبدیل چغندر به قند در کارخانه قند چناران پرداخته شده و هدف از این پروژه آشنای با مراحل تولید قند و دستگاه های مورد نیاز و همچنین نیروی انسانی مورد نیاز برای کار می باشد. امروزه در شاخه صنایع غذای قتد به عنوان یکی از محصولات ...
طرح كارآفريني واحد توليدي آرد، بخشی از متن: اين كارخانه با داشتن پروانه تأسيس و بهره برداري به شمارة 4251، در تيرناه سال 1382 موفق به اخذ پروانه هاي ساخت محصول به شماره 17942- آرد ستاره درجه 2 و 17943- آرد سبوس گرفته از طرف وزارت بهداشت گرديد. بسته بندي محصول در كيسه هاي پلي پروپيلني 40 كيلوگرمي ...
مقدمه: در اين گزارش سعي شده است كه به مراحل طراحي كارخانه توليد شكلات پرداخته شود. طرحي كه به منظور توليد شكلات مغزدار از نوع شكلات شيره خرما به عنوان محصول اصلي و شكلات تختهاي به عنوان محصول فرعي مورد ارزيابي قرار ميگيرد با اين اميد كه در سرمايه گذاري در اين صنعت سودآور جهاني گامهاي بلندي در ...
طرح کارآفرینی و توجیه فنی و مالی تولید ماءالشعیر، بخشی از متن: ماءالشعیر یا کوشاب فرآوردهای است گازدار و غیرالکلی که از مالت آب جوی آب و مواد افزودنی مجاز بدون مرحله تخمیر الکلی تهیه میشود. عصاره مالت نیز از انجام فرایند بر روی جو به دست میآید. رنگ ماءالشعیر زلال و شفاف میباشد. وزن ...
طرح کارآفرینی و توجیه فنی و مالی احداث و راهاندازي كارخانه توليد كنسانتره ميوه به ظرفيت 7000 تن در سال، بخشی از متن: طرح عبارت است از توليد كنستانتره انواع ميوه و توليد انواع آبميوه طبيعي به ظرفيت 7000 تن در سال اين واحد توليدي فعاليت خود را بر توليد كنستانتره و آبميوه دو محصول عمده منطقه و ...
طرح کارآفرینی و توجیه فنی و مالی شرکت فرآورده های لبنی مفید، بخشی از متن: هدف به تولید رساندن یک واحد صنعتی تولید فرآورده های لبنی می باشد که با انجام آن نتایج زیر حاصل می گردد: - بکارگیری سرمایه ودانش فنی بخش خصوصی درراه تولید - تامین بخشی از نیاز جامعه به مواد لبنی پاستوریزه در راستای برنامه ...
طرح کارآفرینی و توجیه فنی و مالی صنعت بسته بندی چای، بخشی از متن: شركت آفتاب گوهر نوين (سهامي خاص) در تاريخ 78/4/1 تحت شماره 13548 در مشهد به ثبت رسيد. اين شركت در ابتدا با سرمايه 10000000 ريال شروع به فعاليت كرده بود. كه پس از يك سال با تغييرات اساسي به شرح زير روبرو شد. سرمايه اوليه اين شركت ....
طرح کارآفرینی و توجیه فنی و مالی بسته بندی روغن نباتی به همراه فایل پاورپوینت، مقدمه: روغن نباتي به عنوان یكي از كالالاهاي اساسي در الگوي مصرف غذایي، ا همیت و نقشي ویرژه دارد. روغن هاي خوراكي و بطور كلي چربي ها، یكي از سه مواد اصلي غذایي مورد نیاز بشر را تشكیل ميدهند كه به لحاظ میزان تولید انرژي ...
طرح توجیه فنی و مالی شرکت تولید نوشابه غير گازدار، بخشی از مقدمه: کنسرواسیون مواد غذایی عبارتست از ایجاد شرایطی که تحت آن شرایط مواد غذایی از عوامل فساد عاری شده و نیز این عوامل نتوانند مجدداً در آن نفوذ نمایند و بدین ترتیب مواد غذایی تا مدتهای بسیار طولانی سالم باقی بمانند. کنسرواسیون از کلمه ...
طرح توجیه فنی و مالی احداث شرکت رب گوجه فرنگی شاد گل شیراز، مقدمه: رويكرد اكثر كشورهاي جهان در دهههاي اخير به موضوع كارآفريني و توسعه آن، موجب گرديده موجي از سياستهاي توسعه كارآفريني در دنيا ايجاد شود. كشورهاي مختلف راه حلي راكه در سه دهه گذشته براي فائق آمدن بر مشكلات مختلف اقتصادي و اجتماعي ...
چكيده طرح: عنوان اين طرح احداث كارخانه توليد محصول پفك نمكي مي باشد كه كلاً به وسيله ماشين آلات داخلي فرآيند مي شود. ظرفيت اسمي توليد اين طرح به ميزان 450 تن در سال مي باسد. مبناي توجيه اقتصادي طرح در نظر گرفته شده است. كارخانه با 270 روز كاري در سال سوم به ظرفيت كامل مي رسد وطي يك شيفت 8 ساعته ...
بررسی فرایند و طرح توجیه فنی و مالی تولید آب معدنی، بخشی از متن: آب اين ماده حياتی و با اهميت در دنيا نقش بسيار مهمی را درشکل گيری تمدنها و استمرار آنها داشته است مروری بر سوابق تمدنهايی که در طول تاريخ شکل گرفته اند و شکوفا شده اند نشانگر اين واقعيت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن يکی از ...
طرح توجیه فنی و اقتصادی تولید و بسته بندی چیپس میوه جات، بخشی از متن: به طور کلی چيپس ميوه جات به ميوههايي گفته ميشود كه قسمت خوراكي آن پس رسيدن به گونه طبيعي رطوبت فراواني دارد و بخش اعظم اين رطوبت با خشك كردن به شيوههاي گوناگون براي افزايش عمر نگهداري يا كاربردهاي ديگر، از ميوهها گرفته ميشود...
طرح توجیهی، فنی، اقتصادی و مالی فرآوري و بسته بندي مواد غذايي و خشكبار، بخشی از مقدمه: کشاورزي در کشورمان یکی از شاخه ها ي بسیار مهم اقتصادي محسوب می گردد. لذا توسعه آن از جوانب مختلف می تواند سبب گسترش رشد اقتصادي کشاورزان و در نهایت کشور گردد. مواد غذائی بصورت مستقیم و یا غیر مستقیم از محصولات ...
طرح توجیهی، فنی، اقتصادی و مالی تولید انواع کاکائو و شکلات و آبنبات شکر پنیر جهت تولید 210 تن در سال، بخشی از متن: شكلات كاكائويي و آبنبات به عنوان ماده غذايي انرژي زا و مصرفي مي باشد كه بيشتر بعنوان تنقلات مصرف مي شود. شكلات و آبنبات در شرايط عادي محيط دو ماه ماندگاري دارد. چنانكه بيش از يكسال ....
طرح توجیهی، فنی، اقتصادی و مالی تولید کشک خشک پاستوریزه جهت تولید 170 تن در سال، بخشی از متن: كشك يكي از فرآوردههاي فرعي شير است كه به روش سنتي از جوشاندن، تغليظ و يا خشك كردن دوغي كه پس از كرهگيري باقي ميماند و يا از ماست بدون چربي تهيه ميشود. ماده اوليه كشك عبارت است از شير ميش، بز، گاو ...
پاورپوینت بررسی فرایند تولید لواشک در قالب 22 اسلاید، بخشی از متن: میوه ها ترکیبات شیمیایی متعددی دارند که ساختمان و میزان این ترکیبات می توانند متفاوت باشند. ترکیبات شیمیایی میوه ها میتوانند شامل آب، کربو هیدرات ها و چربی ها و پروتیین ها باشند و مواد دیگری که نسبتا به مقدار کم در میوه ها وجود ...
پاورپوینت بررسی فرایند تولید شکلات در قالب 21 اسلاید، مقدمه: شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوردنی جهان است. کافی است در نظر آوریم که در اروپا سالانه میلیاردها دلار شکلات مصرف می شود. اروپایی ها به طور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند، این رقم در اروپا به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد. شکلات ..
در این پاور پوینت در قالب 15 اسلاید با مراحل تولید سبزی خشک آشنا می شوید. در این فایل تصاویری از محیط و نحوه کار وجود دارد. مقدمه: استفاده از سبزی و میوههای خشک قطعاً به زمانی برمیگردد که این محصولات مدت محدودی در بازار بوده و وسایلی مانند فریزر وجود نداشته است. پس تنها راه نگهداری از سبزیها ...
پاورپوینت آشنایی با خط تولید سرکه و الکل از انگور به همراه تصاویر و شماتیک فرایند تولید در قالب 19 اسلاید، مقدمه: تولید سرکه و الکل از انگور از دیر باز مورد توجه بوده و با گذر زمان و ورود به عصر صنایع مدرن روش های مختلفی جهت استحصال این دو محصول که کاربردهای فراوانی در صنایع غذایی و دارویی دارند،..
پاورپوینت آشنایی با خط تولید پروتئین سویا به همراه تصاویر و شماتیک فرایند در قالب 13 اسلاید، مقدمه: براي توليد هر کدام از انواع پروتئين هاي سويا روش هاي مختلفي وجود دارد که در اينجا به اجمال ذکر مي گردد. توليد کنسانتره سويا: سه نوع فرآيند براي توليد پروتئين سويا کنسانتره وجود دارد که به اختصار..
پاورپوینت آشنایی با خط تولید ترشی و خیارشور به همراه تصاویر در قالب 18 اسلاید، مقدمه: ترشی و خیار شور به عنوان جزو لاینفک یک سفره ایرانی اصیل همیشه مطرح بوده است، امروز در این مطلب سعی کردیم خط تولید ترشی و خیار شور را معرفی کرده و روش تولید ترشی و خیار شور را برای شما عزیزان تشریح نماییم. این ...
پاورپوینت آشنایی با خط تولید دوغ به همراه تصاویر در قالب 17 اسلاید، مقدمه: یک نوشیدنی محبوب بین ما ایرانی ها دوغ است، در این مطلب سعی داریم خط تولید دوغ را تشریح کرده و به بیان روش تولید دوغ بپردازیم ، امیدوارم این مطلب علاوه بر تهیه طرح توجیهی جهت شناخت شما به این طرح به عنوان یک فرصت سرمایه ...
پاورپوینت آشنایی با خط تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان (فیش برگر، خمیر ماهی، میگو برگر) همراه با تصاویر و شماتیک فرایند تولید در قالب 17 اسلاید، مقدمه: غذاهای دریایی دارای پروتئین بالا، چربی کم، کلسترول کم و همین طور دارای ویتامین ها و املاح می باشند. توجه داشته باشید که میگو دارای کلسترول ...
پروژه کامل طرح احداث کارخانه سوسیس و کالباس و همبرگر، بخشی از متن: از قدیمیترین محصولات گوشتی، سوسیس و کالباس هست که از مدتها قبل موردتوجه مردم بوده است. در پانصد سال قبل از میلاد مسیح در ادبیات یونان راجع به این ماده غذایی مطالبی نوشتهشده است و حتی هومر در نوشتههای خود به سوسیس اشارههایی ...
پروژه کارآفرینی پرورش قارچ خوراکی، خلاصه: تخصص تولید قارچ خوراکی سپید قارچ، تولید قارچ خوراکی دکمه ای در مقیاس محلی (شهر) و در بازار رقابتی است. چشم انداز این واحد تولیدی، ارتقاء تا سطح تولید انبوه و صنعتی و صادرات است. که امید است این مهم با کمک تسهیلات اعطائی در 4-3 سال آینده تحقق پذیرد. کل ...
پاورپوینت بررسی فرایند و آشنایی با خط تولید ویفر به همراه تصاویر در قالب 15 اسلاید، مقدمه: ويفر نوعي بيسكوئيت ساندويچي سيمبر با بافت باز، ترد و شكننده است كه داراي انواع مختلفي ميباشد، در توليد اين فرآورده از آرد، شكر، قند انورت، سيروپ، روغن، شير خشك، نمك، لسيتين، امولسيفاير، و اسانسهايي مانند ..
پاور پوینت بررسی فرایند و آشنایی با خط تولید حلوا ارده یا حلوا شکری به همراه تصاویر در قالب 13 اسلاید، بخشی از متن: تاریخچه حلوا ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان مناسب باشد. او نیز غذایی ...
پاورپوینت بررسی فرایند و آشنایی با خط تولید بستنی به همراه تصاویر در قالب 15 اسلاید، مقدمه: بستني يك فرآورده شيري و يا از آب ميوه لذيذ، مطبوع و خوشايند ذائقه است كه در تمام فصول سال مخصوصا بهار و تابستان مصرف كنند گان فراوان دارد، امروز در این مطلب سعی کردیم مراحل تولید بستنی را توضیح دهیم. بستنی ..
پاورپوینت بررسی فرایند و آشنایی با خط تولید آدامس به همراه تصاویر در قالب 21 اسلاید، بخشی از متن: آدامس نوعی جویدنی مصنوعی است که برای تازه کردن دهان یا بوبَری یا سرگرمی و مزیدن به کار میرود. در قدیم به گونهای آدامس رایج در ایران سَقِّز گفته میشد. نام آدامس تلفظ نادرستی است از مارک آدمز (Adams)..
پاورپوینت بررسی فرایند خط تولید پفک در قالب 10 اسلاید، مقدمه: این محصول برای اولین بار توسط یک کارخانه تولید تنقلات خوراکی عرضه شد، با شکل جدید و طعمی که داشت پفک نمکی نام گرفت. خوردنی پف کردهای که ته مزه نمکی دارد، با رنگ نارنجی درخشانش زیر دندان با صدای اشتها برانگیزی خرد میشود. با توجه به ...
پاورپوینت آشنایی با بسته بندی مواد غذایی، حبوبات و خشکبار در قالب 21 اسلاید، مقدمه: در این مطلب با خط بسته بندی حبوبات و خشکبار و مواد غذایی متداول آشنا می شوید. بسته بندی عبارت است از هنر و علم اماده سازی مواد غذایی برای انبار کردن، و در نهایت فروش. بسته بندی باید تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ...
پاورپوینت طرح توجیهی پیتزا قیفی در قالب 32 اسلاید، بخشی از متن: پیتزای قیفی برای اولین بار در سال 2006 در کشور ایتالیا ارائه گردید.این نوع پیتزا به سرعت با استقبال بی نظیری رو برو گردید، از این رو کشور مبتکر از فروش دستگاه ها و فر مربوطه به دیگر کشورها امتناع کرد. از آنجاییکه در این نوع پیتزا ...
طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) فرآوی و بسته بندی گوشت ماهی با ظرفیت 1800 تن در سال که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است.
مطالعه پیش امکان پذیری (pre- feasibility study) با بیان تصویری کلی از موضوعات و ایده های سرمایه گذاری، این هدف را دنبال می کند که ضمن مطالعه وضعیت بازار (وضعیت تعادل بین عرضه و تقاضا و برآورد تقاضای بالفعل و بالقوه آینده)، بررسی فنی و تکنولوژیکی تولید محصول و همچنین بررسی های کلی مالی، آمار و ...
طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) تولید پروتئين سويا که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است.
طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) توليد انواع كمپوت میوه و كنسانتره که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است.
توضیحات: طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) كاشت آلوئه ورا به مساحت یک هکتار که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است.
طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) توليد قند کبریتی با ظرفيت 1100 تن در سال که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است.
طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) توليد نشاسته از گندم با ظرفيت 600 تن در سال که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است.
طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) تولید نوشابه ماءالشعیر که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است.
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید نبات و آب نبات با ظرفیت 210 تن در سال که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است.
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید تولید نمک تصفیه شده با ظرفیت 12000 تن در سال که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است.
طرح توجيه فنی، مالی و اقتصادی (BP) توليد مربا، شربت، شور، ترشي و حلوا با ظرفيت 385000 عدد که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است. مقدمه: يكي از دغدغه هاي اساسي انسان از عصر حجر تا عصر حاضر تامین غذای مورد نیاز خود بوده است كه در اعصار مختلف به گونه هاي مختلف به منصه ظهور رسيده است. انسان..
خلاصه اجرايي (مديريتي): در اين طرح، سعي شده كه براي يك واحد توليدي رب گوجه فرنگي ارزيابي سرمايه، بازار كار و اشتغالزائي بررسي گردد. در بخش ارزيابي سرمايه گذاري طرح، سعي شده از حداقل امكانات لازم جهت توليد استعلام نرخ و نوع صورت گرفته و سپس هزينه شود. در بخش بازار كار، تمام عوامل مؤثر بر توليد ...
طرح توجيه فنی، مالی و اقتصادی (BP) توليد نان لواش با ظرفيت 300 تن در سال که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است. مقدمه: بيشك غلات بيشترين سهم را در سبد غذايي جوامع بشري دارا هستند. در اين ميان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ويژه خود كه قابليت تبديل شدن به نان را دارد از اهميت بسزايي ...
طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) پرورش قارچ خوراكی با ضرفیت 100 تن در سال که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است.مقدمه: مواد پروتئيني، يكي از مهم ترين اجزاي مواد غذايي مورد استفاده انسانها است. نياز طبيعي بدن انسان به اين مواد، مبين ضرورت استفاده آنها در سبد غذايي خانواده ها است. از ...
طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) توليد نان فانتزي با ظرفيت 750 تن در سال که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است. مقدمه: بيشك غلات بيشترين سهم را در سبد غذايي جوامع بشري دارا هستند. در اين ميان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ويژه خود كه قابليت تبديل شدن به نان را دارد از اهميت بسزايي بر ...
طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) بسته بندی گوشت قرمز که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است. مقدمه: بستهبندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد نظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا ميبخشد در كسب..
طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) فرآوری و بستهبندی خشكبار که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است. مقدمه: بستهبندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد نظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا ميبخشد ..
طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) تولید پنیر پرمایون که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است. مقدمه: پنیر یکی از محصولات متنوع شیری است که انسان از هزاران سال قبل با طرز تهیه و بسیاری از خواص آن آشنایی داشت . بسیاری اولین مبدا پیدایش آن را به اعراب مصری نسبت می دهند که به طور تصادفی به ...
طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) تاسیس کارگاه شیرینی پزی که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است. مقدمه: از زمان هاى خيلى دورانسان علاقه خود را نسبت به شيريني جات نشان دادند وآن را به گونه هاى متفاوت ان را درست كردند گاهى به صورت نان هاى شيرين، بيسكوئيت،كيك، كلوچه و ... و امروزه ...
طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) تولید پودر تخم مرغ که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است. بخشی از مقدمه: تخم مرغ با داشتن انواع ویتامینها و مواد معدنی و یک منبع سرشار از پروتئین از مهم ترین فراوردههای مغذی شناخته شده در طبیعت به شمار میرود . این ماده غذایی بصورتهای مختلف در سبد ...
تحقیق رشته صنایع غذایی، بخشی از متن: شرکت شاداب خراسان که در سال 1337 تاسیس شد . که در ابتدا این شرکت شخصی بود که بعد ها این شرکت توسط سپاه پاسداران خریداری شد و به عنوان یک شرکت دولتی شناخته شد. این شرکت دارای تجهیزات و ماشین آلات زیادی می باشد. این شرکت در مشهد کیلومتر 12 جاده قدیم قوچان واقع ...
بخشی از متن: كارخانه رب مشهد در سال 1365 در روستاي حيدرآباد از توابع نيشابور در زمين به مساحت 7000 متر مربع احداث و تحت عنوان سهامي خاص در سال 1367 ثبت و آغاز بكار كرد محصولات توليدي اين كارخانه رب گوجه فرنگي، پوره سبزيجات و كمپوت مي باشند كه سالانه حدود 11000 تن از اين محصولات به بازار عرضه ...
مقدمه: كارخانجات توليد كنسانتره آبميوه از محصولات باغات كشور و استان آذر بايجان غربي ضمن حفظ نگهداري باغات مو جب شده تا زمينه اي براي اشتغال و ارز آوري جديد فراهم آورد بطوريكه از محل صادرات كنسانتره و آبميوه بطور متوسط ساليانه بالغ بر 40 ميليون دلار ارز عايد كشور شود. شركت شهد آب در راستاي سياست ...
طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) تولید کنسرو گوشت شتر مرغ که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است. شرح کسب و کار: تهيه گوشت شترمرغ که باعث مي شود مردم از همه نوع گوشت از جمله گوشت ماهي که به صورت کنسرو آماده است گوشت مرغ و... که استفاده مي کنند ولي به دليل اينکه بعضي از مردم به علت ...
طرح توجيهي كارخانه بيسكويت، بیسکویت: محصولی است که آن را از آرد و شکر و روغن تهیه می کنند در آن عمل تخمیر انجام نمی گیرد و تخلخل محصول بواسطه وجود مواد شیمیایی است عطر و طعم آن بیشتر تحت تأثیر جوش شیرین و اسیدهای آن مورد مصرف در بکینک پودر است. فرایند بسیار ساده ای داشته و بعد از مخلوط نمودن اجرا ..
انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است. استفاده از یخچالهای طبیعی و نگهداری گوشت شکار و ماهی در داخل برف توسط اسکیموها، استفاده از مخلوط یخ و نمک برای ایجاد درجات حرارت پایین تر از یخ خالص، ابداع روش مکانیکی تولید سرما با استفاده از آمونیاک در سال ...
معرفی محصول: حفظ و نگهداری محصولات غذایی با توجه به رشد جمعیت و کمبود مواد غذایی بسیار مورد توجه قرار گرفته است و روز به روز اهمیت جلوگیری از اتلاف مواد غذایی و طولانی نمودن زمان ماند آنها بدلیل رشد صادرات و بدست آوردن بازارهای پایدار بیشتر نمایان میگردد. معمولا در فراوری میوه ها، تولید کنسانتره ..
دانلود طرح توجيهي توليد بلورهای جوهر نعناع از روغن نعناع، مقدمه: بلورهای جوهر نعناع به طور زیاد و گسترده به عنوان ماده طعم، بو و مزه دهنده در تهیه خمیر دندان، شوینده های دهان و تنباکوی سیگار بکار می رود. همچنین به عنوان عامل خنک کننده در مرهم های سینه (chest rubs) نیز کاربرد دارد. جوهر نعناع ...
دانلود طرح توجیهی توليد مربا، ترشي و خيارشور با ظرفيت 620 تن در سال، مقدمه: عليرغم نياز كشور به واردات محصـولات كشاورزي، محدوديت دوره برداشت محصولات كشاورزي و فقدان امكانات كافي در جهت حمل و نقل سريع و صحيح اين محصولات به بازارهاي مصرف، موجـب از بين رفتن سرمايه هاي كشاورزان داخلي و افزايـش نرخ ...
طرح توجیهی و کارآفرینی شرکت تولیدی پنیر، مقدمه: پنیر یکی از محصولات متنوع شیری است که انسان از هزاران سال قبل با طرز تهیه و بسیاری از خواص آن آشنایی داشت. بسیاری اولین مبدا پیدایش آن را به اعراب مصری نسبت می دهند که به طور تصادفی به روش تهیه آن پی بردند. ...
در قالب پاورپوینت، مقدمه: برای موفقیت در در بازار کسب و کار باید با اصول بازاریابی و فروش محصولات آشنایی داشته باشیم. کسب سود که یکی از مهمترین اهداف یک کسب و کار است٬ جز با فروش محصول به مشتریان و دریافت بهای آن میسر نمی شود. گام نخست برای کمک به توسعه کارآفرینی٬ تزریق دانش مدیریت به کسب کارهای ...
طرح کارآفرینی تولید روغن خام روغن نباتی، خلاصه اجرايي (مديريتي): تأسيس يك واحد توليد روغن خام از دانه هاي روغني مثال تخم پنبه، سويا، آفتابگردان، كلزا و ذرت براي احداث و ايجاد يك واحد توليد روغن خام نياز به تأسيسات و ماشين آلات خاص اين ماده غذايي مي باشد و مراحل ايجاد و تأسيس يك واحد توليد روغن ...
طرح کارآفرینی تولید رب گوجه فرنگي، خلاصه اجرايي (مديريتي): در اين طرح، سعي شده كه براي يك واحد توليدي رب گوجه فرنگي ارزيابي سرمايه، بازار كار و اشتغالزائي بررسي گردد. در بخش ارزيابي سرمايه گذاري طرح، سعي شده از حداقل امكانات لازم جهت توليد استعلام نرخ و نوع صورت گرفته و سپس هزينه شود.
طرح توجیهی تولید آرد گندم، چکیده: با توجه به این کلیه اغلب تجهیزات این طرح قابل تهیه و ساخت است و هم چنین مواد اولیه این طرح براحتی در داخل کشور قابل دست یابی است با کمی افزودن تجهیزات می توان به اهداف مورد نظر دست یافت. این طرح نیاز آن چنانی به ضرورت وام کلان ندارد و با یک اندکی آورنده طراح و ...
موضوع طرح: ساخت و راه اندازي کارگاه بسته بندی حبوبات و سبزی نیم پز، تشريح طرح پيشنهادي: عمليات طرح شامل احداث ساختمان و خريد ماشين آلات و ادوات و خريد مواد اوليه و تأمين سرمايه درگردش و ساير هزينه ها مي باشد. كه پس از اجاره محل و تكميل ساختمانهاي مورد نياز و خريد قسمتي از مواد اوليه مورد نياز ...
مقدمه: روغن سبوس برنج (Rice Bran Oil) محصولی شگفتانگیز است که از پوسته خارجی و قهوهای رنگ برنج که متفاوت از شلتوک است تهیه میشود. تنها 8 درصد از مقدار برنج آسیاب نشده را پوسته یا سبوس تشکیل میدهد، اما همین مقدار حاوی 15 تا 20 درصد روغن است. سایر اجزا تشکیل دهنده آن اسید اولئیک به مقدار ...
طرح کارآفرینی تولید انواع نوشابه گاز دار Aerated water ، نوشابه های گازدار به سه گروه زیر تقسیم می شوند؛ نوشابه غیر الکلی گازدار معمولی ( ordinary soda water ) ( سودا واتر )، نوشابه نمک دار (saline water) ،نوشابه شیرین (sweet water)
چشم انداز: چشم انداز ما ارائه غذاهایی با کیفیت بالا و خوشمزه و ارزان می باشد. ماموریت: هدف از تاسیس این رستوران ایجاد محیطی شاد و دوستانه جهت گذراندن وقت و همکاری مشتریان جهت آماده کردن سفارشات خویش است. اهداف: هدف از راه اندازی رستوران دستپیچ ،ایجاد مکانی است که با توجه به ذائقه و خواست مشتری و
هدف ارائه كنندگان اين طرح خريد و تبديل شير خام به ماست پاستوريزه است كه علاوه بر اينكه نقش بسزايي در حفظ سلامت شير توليدي واحدهاي دامداري دارد، داراي توجيه اقتصادي مناسبي نيز ميباشد و همچنين زمينه اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر را فراهم ميآورد. ضمن اينكه اين طرح داراي اين قابليت ميباشد.
با توجه به افزايش جمعيت و روند رو به رشد استفاده كودكان از مواد غذايي كمكي از قبيل فراورده هاي حجيم شده غلات مانند پفك نمكي و غيره بعلت قيمت نازل آن در مقايسه با قيمت نسبتا بالاي ساير تنقلات و بازار فروش نسبتا بالاي محصول، احداث واحد توليد پفك نمكي با عنايت به داخلي بودن كليه ماشين آلات خط توليد و
طرح توجيهی فني، مالي و اقتصادي فرآوري و بستهبندي سبزيجات تازه و خردشده، با توجه به بازار تقاضاي گسترده داخلي براي انواع سبزيجات، خصوصا نحوه عرضه آنها در مراكز خريد بزرگ و سوپر ماركتها ، لزوم توجه بيشتر به بسته بندي اين مواد به منظور افزايش سهولت دسترسي ( عرضه ) و نگهداري مشخصتر ميشود.
استفاده از غذاهاي سرد و آماده مصرف، معمولا به همراه چاشنيهاي مختلف انجام ميگيرد. كه انواع سسها از مهم ترين اين چاشنيها محسوب ميگردند. سسها شامل انواع مختلفي هستند كه سسهاي كچاپ، خردل و مايونز از اصليترين آنها به شمار ميآيند.
نظريه پردازان بازاريابي، دو نقش مهم براي بسته بندي متصور هستند كه عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive . چنانكه از واژه به كار گرفته شده براي اين نقش ها نيز برميايد نقش نخست به وجه نگهداري و دوام حاصل از بسته بندي و نقش دوم به جنبه آگاهي دهنده و پيش برنده بسته بندي اشاره دارد.
بستهبندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد نظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا ميبخشد در كسب سهم بالاتري از بازار براي كالاي مورد نظر نيز مؤثر است.
بستهبندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد نظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا ميبخشد در كسب سهم بالاتري از بازار براي كالاي مورد نظر نيز مؤثر است.
هدف عمده صنايع غذايي بر دو نكته فوق استوار است، يعني فرآوري مواد غذايي به گونه اي كه بتواند با دارا بودن ماندگاري زياد ، مانع از فساد اين مواد شده و امكان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد. طرح حاضر نيز در همين راستا به توليد آبليمو و بسته بندي آن اختصاص دارد.
بستهبندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد نظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا ميبخشد در كسب سهم بالاتري از بازار براي كالاي مورد نظر نيز مؤثر است.
طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي احداث کارخانه یخ ، این طرح به دلیل زود بازده بودن و خوداشتغال زایی و در عین حال به همين منظور احداث واحدهاي يخ سازي در مكانهاي مختلف كشور ضروري و اجتناب ناپذير مي باشد.
طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي بسـتهبندي عـســل با ظرفيت 240 تن در سال جزو طرحهای زود بازده و ضمن اينكه با اجراي اين طرح ، ميتوان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان ميتوانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.
این پروژه ، میتواند مهارتهای مورد نیاز را به صورت نسبی از نظر عملی و نظری در زمینه ی تولید شکلات و تافی را در خواننده ایجاد کند . و همچنین این طرح راه اندازی یک کار عملی به صورت ساده و محدود نشان میدهد